Umění přijímat

Nelehké umění přijímat

Umění přijat sama sebe se vším, za co se považuji a s čím se identifikuji, za své reakce, slova a postoje, je Nejvyšším uměním, kterého se většině z nás nedostává.

Hloubka pochopení toho, co se skrývá za slovem PŘIJETÍ, jsou léta či inkarnace dřiny doslova vysvléct se z kůže toho, kdo dělal chyby… Zapomenout, popřít, přetransformovat, doslova vymodelovat ze starého ega nové, které již bude bezchybné, perfektní, krásné, nové, voňavé…

Přátelé Drazí, všichni máme za sebou vzpomínky, které bychom nejraději neměli. Rádi bychom je vymazali jednou provždy, však zapomínáme na jednu hlavní věc – bez těchto vzpomínek bychom byli neúplní a hlavně bychom neměli zkušenosti, které nás přinutily dělat v Životě zásadní změny.

Proč se tedy chceme zbavovat něčeho, co bylo tak důležité a prospěšné a co se nemohlo nestát, protože vždy se chováme přesně tak, jak momentálně nejlépe umíme?

Stydíme se snad za to, že s odstupem času kroutíme sami nad sebou hlavou, jak jsme mohli to či ono říci či udělat a vůbec to nechápeme?

Velké požehnání z tohoto prozření se může stát pravým opakem, pokud se naše část EGA naštve na tu druhou část samu sebe a vyčítá si, PROČ JE VLASTNĚ EGO EGEM?…:)

CHYTÁK, OBROVSKÁ PAST JE TO, NEBOŤ NAŠE EGO NIKDY K DOKONALOSTI NEDOVEDEME!

Tuto léčku musí prožít každý z nás. Tisíce příběhů jsem si od vás vyposlechla, přesto jsem svou přísností sama k sobě vyvolávala zrcadlení v opačné straně duality a přivolávala si zkušenosti s přijímáním toho, co jsem nejméně chtěla…

Tak dlouho je této Cesty potřeba, dokud ROZLIŠUJEME DOBRÉ A ŠPATNÉ. DOKUD NEPOCHOPÍME, ŽE VŠE JEST. NIC NENÍ DOBRÉ A NIC NENÍ ŠPATNÉ. VŠECHNO JENOM JE.

Pak přichází úleva. Obrovská úleva… Ale jen na chvíli:) Dokud se do toho opět nepřiplete naše ego a nebude chtít zkoumat pravdivost tohoto Poznání:):)

Přátelé, apeluji nyní na vás všechny, prosím, vydechněte si. JSTE BÁJEČNÍ A DOKONALÍ UŽ TEĎ, nemusíte nikam chodit či jezdit, vyhledávat svatá místa a nechat se osvícovat údajně osvícenějšími, než jste VY! Nemusíte nikomu dokazovat, jak jste dobří a mírumilovní, jak moc pomáháte druhým a hlavně jak moc pomáhat chcete!

Nikdo není osvícenější než vy, je jen Vědomějším a hlavně pochopil, ŽE EGO NENÍ SKUTEČNÉ, ŽE JE SMRTELNÉ, proto na něm stavět je jako stavět na vzdušných zámcích… Zafoukne větříček a celé ego se hroutí, padá, JE NEŠŤASTNÉ, DOLEKANÉ A ÚZKOSTNÉ, potřebuje, aby ho jiné ego objímalo a utěšovalo, neboť to samo nezvládne a vlastně neví, jak na to…

Tato bolest, která je velice bolestnou, je paradoxně iluzí přesně takovou, jaká je energie strachu. NEBOŤ EXISTUJE JEN LÁSKA, VŠE OSTATNÍ JE ILUZE.

Než dojde k naplnění tohoto potenciálu uvědomění na celé naší Zemi, uplyne ještě nějaká doba. Však střípky uchopení tohoto pocitu a následného zvědomění se už teď nám všem velice hodí:).

Neboť se budou vracet ve chvílích, kdy nám Minulost zase bude chtít vrazit dýku do zad, nečekaná a nezvaná se bude tvářit, že má nárok chtít po nás, abychom urputně na sobě dřeli a produchovňovali se, abychom dělali jeden dobrý skutek za dobrým a běda nám, pokud to pořád Vesmír nevidí a náležitě to neocení!:):)…

Tak prosím nezapomeňte, nezapomeňme, Přátelé, fikanost našeho ega nemá konce, dokud vnitřně nezjihneme a nepousmějeme se nad ním a NEZAČNEME HO BEZMEZNĚ MILOVAT TAKOVÉ, JAKÉ JE, bude námi manipulovat jako největší a nejsilnější manipulátor a naše karmické kolo se ještě párkrát otočí…:).

Což o to, na Zemičce je hezky, někteří se tady dobrovolně vrací znovu zažít proces pouvědomování si a následného předávání zkušeností ostatním. Avšak pokud se týráme dlouho a stále si stěžujeme na okolnosti, někde to již drhne a začínáme být sebetyrany, kteří i kdyby se přetrhly, nepohnou se z místa.
Z jednoho prostého důvodu – dávají stále pozornost tomu, co ve svém Životě nechtějí…

A to samozřejmě roste. Proto je tak moc zapotřebí slitovat se nad sebou samým, pohladit své Vnitřní Dítě a slíbit mu, že už nebudeme „blbnout“ :).

UMĚNÍ PŘIJÍMAT je tedy podívat se na sebe do zrcadla a říci si – Hmm, co vidím, není skutečné, ale přesto to miluji:).

Skutečné je jen to, co září z vašich, našich očí… Do těch se dívejte nekonečně dlouho, až SE UVIDÍTE!
TO JSTE VY!

A TOMU DÁVEJTE POZORNOST – NESMRTELNOSTI, LÁSCE, NĚZE, VŠEMOHOUCNOSTI…

Pak začnete cítit, že UMĚNÍ PŘIJÍMAT je již vaším UMĚNÍM…

S láskou léčitelka Renáta Rowena*

Autor: Renáta Rowena*, www.renatarowena.cz

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Renáta Rowena 11 Článků
Předávat lidem Naději, aktivovat v nich Lásku ke všem a ke všemu, hlavně k sobě samým, to je mé pravé Poslání. Na mé dlouholeté Cestě dochází k dalšímu vývoji a posunu. Přirozenost Vzestupu platí pro každého z nás, včetně naší drahé Země. Všechny zkušenosti, kterými jsem za ta léta prošla a které byly nedílnou součástí mého Poznání a hlavně „rozpomenutí se“, se staly hybnou silou aktivující se Životní síly, která mi ukazuje jasný směr konání vzhledem k Lidstvu. Všichni jsme Léčitelé, v první řadě je třeba zaměřit se na vyléčení sama sebe, přijetí se a akceptování všech a všeho takového, jaké je. Čili nesoudit.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář