Výzva od neznámého autora aneb Můžete si ověřit

Výzva od neznámého autora aneb Můžete si ověřit

Donald Trump je doslova obklopen zločinci, se kterými hraje ruletu na život a na smrt. Šachová partie se hraje přímo v jeho v Oválné kanceláři, v Bílém domě. Nová světová válka Lidstvo vs. Deep State (NWO) jede na plné obrátky.

# CovidGate # CovidHoax # DeepState # NewWorldWar # NWO

Update situace k datu 21/dubna/2020

FBI vyšetřuje dr. Fauciho, člena krizového štábu COVID. Šéfa CDC, člena komise Nadace Billa a Melindy Gatesových, dlouhodobého poradce Bílého domu. Trump začíná prošetřovat skutečnost, že Národní zdravotnický institut pod vedením Fauciho v roce 2014 za vlády Baracka Obamy poslal 3,7 milionů dolarů do laboratoře v Číně poté, co mu podobný projekt probíhající v Marylandu nařídili ukončit. Wuhan je oblast, odkud se rozšířil současný virus Covid-19. Nové okolnosti poukazují na trestnou činnost dr. Fauciho, který v USA momentálně stojí v popředí a řídí celou situaci a opatření kolem koronaviru. Dr. Fauci zpronevěřil peníze a dopustil se vlastizrady, když převedl z ukončeného projektu fondy na asijský projekt a na přesun zakázané laboratoře do Číny, aby mohli lidé z Deep State pokračovat ve vývoji viru.

Laboratoř v Marylandu byla uzavřena a výzkum ukončen, několik členů týmu však za tučné finanční odměny přesunulo virus a dokumentaci do výzkumného střediska ve Wuhanu, čímž se dopustili porušení několika federálních zákonů, do sídla laboratoře biologických zbraní, financované Sorosovou nadací, sídlící v epicentru nákazy ve Wuhanu, na adrese Gaoxin Road 666. Jeden ze zatčených byl dokonce odhalen jako agent čínské rozvědky.

Oproti velké snaze masmédií se tyto informace v ucelené podobě dostaly ven mezi občany, díky nezávislým médiím, které sehrály v tomto obratu velkou roli. Z toho vzešel náhlý tlak veřejnosti, který vyústil v demonstrace v Texasu a masové podepisování petice, která požaduje vyšetřování Nadace Billa a Melindy Gatesových, zaslané do Bílého domu. Lidé po celých Spojených státech se bouří a covid necovid se setkávají ve velkých davech při demonstracích po všech státech unie.

Díky úniku informací, a faktu, že aktéři „úniku“ viru z Wuhanské laboratoře byli zadrženi, se začal dr. Fauci bránit tím, že osočoval Čínu jako zodpovědnou za tuto bio-katastrofu. Čína to ostře odmítla a začala s vlastním vyšetřováním.

Výzva od neznámého autora aneb Můžete si ověřit 2

Do CoronaGate jsou zapojeni také další klíčoví hráči, např. šéfka tohoto výzkumného ústavu ve Wuhanu, doktorka Daniell Anderson, která je shodou okolností také šéfkou cenzury a centra kontroly faktů ve společnosti Facebook. Namočeni jsou také lidé z Rockefellerovy nadace, WHO, OSN, Planned Parenthood, CFR a dalších organizací. Bill Gates tlačí kupředu povinné očkování všech obyvatel planety, přičemž přiznává, že pouze ve Spojených státech zemře následky „vedlejších účinků“ minimálně 700 000 obyvatel pouze v USA. To je mnohem více, než je celkový součet všech nakažených i údajně mrtvých.

Velké množství elitních osobností v USA, v Anglii a po celém světě je vyšetřováno kvůli zapojení do aféry PizzaGate, o spolupráci na organizaci a členství v globální síti pedofilní mafie, která unáší děti po celém světě, které čekají nejhrůznější zvěrstva, která se často nedají ani popsat. Elity Hollywoodu stojící proti pedofilní mafii, oběti a další svědkové vypovídají o hrůzné síti obchodu s dětským bílým masem napříč celým světem. Špičkoví agenti CIA varovali prezidenta, že mapa spolupracovníků, členů organizace a jejích klientů, perfektně mapuje členy Deep State, Trumpovi se dostává do rukou brutální zbraň v podobě přehledné sítě většiny agentů NWO. Kořeny vedou až ke členům Anglické královské rodiny, kdy princ Andrew byl prokázán vinným, trestu však jakožto člen královské rodiny nečelí, média vše zametají pod koberec. Síť odhaluje globální mafii, do které je zapojen také Vatikán, lidé z D.C., elitní občané City of London.

Na lokální úrovni informují „zblázněná“ média, zejména ČT, Prima a TV Nova, které mezitím desinformují občany ČR o tom, že hackeři prý pocházeli z Ruska, straší je rouškami a zfalšovanými čísly, zatímco další a další fundovaní lékaři vycházejí opatrně na veřejnost s tvrzeními, že statistiky o mrtvých jsou zfalšované a že je celá pandemie nafouknutá, v Senátu ČR dokonce zaznělo „Možná byl důvod – ta nezkušenost, vyděšenost, a hlavně ten příklad, svět, který blbne nahlas, napříč. Něco za tím bude ještě jiného a není to jen medicína,“ z úst profesora a senátora dr. Žaloudíka.

Lékaři upozorňují, že politici zneužívají situace, média nevypovídají pravdivě a hystericky straší veřejnost na základě falešných dat, která nemají s vědou a statistikami vůbec nic společného. O mrtvých, kteří zemřeli s COVID onemocněním, mluví jako o zemřelých na následky nemoci, v 99 % případů se pacientům diagnostikuje COVID na základě nefunkčních testů či na základě příznaků bez jakéhokoliv testování. Potvrzených případů je minimum a nemocní se rychle zotavují. Italská státní statistická kancelář uvádí, že letos je mnohem méně mrtvých na respirační choroby než v minulých letech, ve státě Washington byla odvolána polní nemocnice FEMA z důvodu, že nezaznamenali jediného nakaženého.

Podobné statementy vyhlašují také:

– vynálezce emailu a 4násobný doktor a profesor dr. Shiva
– jeden z top 50 lékařů USA prof. dr. Rashid A. Buttar
– profesor Klaus Püschel, známý německý patolog a soudní lékař
– doktor Pirk
– lékař doc. Balík
– prof. Klener
– prof. Vašáková
– prof. Žaloudík
– primářka pražské Bulovky dr. Adámková
– a další lékaři!!!

Spojenými státy se šíří akce # FilmYourHospital, kdy se občané chodí přesvědčit do nemocnice, že média lžou, a pomocí videí natočeních přímo v nemocnicích z jejich okolí totálně likvidují obraz médií o přeplněných nemocnicích plných mrtvých a nemocných. Alternativní média dokonce prokazují masmédiím falšování záběrů a používání záběrů z Italského krizového plicního centra za nemocnice v USA. K demonstrantům se přidávají další a další Američané, revoluce je v plném proudu, veřejnost po celém světě se dává do pohybu. Lidstvo se konečně začíná po prvotním šoku probouzet a zvedat na kolena!

Výzva od neznámého autora aneb Můžete si ověřit 1

Kolář s Novotným vyvolávají napětí. Ambasáda Ruské federace ostře odmítá, že by šlo o akci ze strany jejich státu, odstranění sochy Koněva bere jako plivanec do tváře za záchranu Československa od fašismu. Aktivista Jiří Černohorský sepisuje nótu českých občanů o odmítnutí tohoto barbarského činu, Rusko přijímá nótu s porozuměním. Rusko krom extremistů zařazuje zpátečku, ale Moskva i tak přejmenovává stanici metra Pražská, na Koněvovu. Většina lidí však hltá propagandu masmédií z dílny Deep State, tísňové linky zahlcují udání na lidi, kteří nedodržují karanténu, vládne hysterie a strach, podniky se řítí do krachu jeden za druhým, zatímco vláda Babiše a Hamáčka podkuřuje velkým podnikům a v prvé řadě finančně pomáhá svým vlastním podnikům a podnikům partnerů a kamarádíčků.

Veřejnost již začíná tušit, co se zde děje… i k lidem do České republiky se začínají dostávat informace o další operaci NWO pod falešnou vlajkou jménem Coronavirus. Česká média vše popírají, označují současné události kolem Bílého domu za pohádky typu: „jedna paní povídala“, nebo o tématu absolutně mlčí či vypovídá zcela bez vhledu, jakoby bez zájmu, a události uvádí jako jakousi nezajímavou kauzu, kde jde o peníze. A i dále masíruje veřejné mínění plexisklovými štíty, rouškami, policejním terorem, chytrou karanténou, eRouškou a dalšími nástroji totální kontroly. Do zavádění chytré karantény se přidávají české korporace jako Seznam nebo Alza.

Vláda stále jede ve vleku velení DeepState, ačkoliv v Bílém domě se právě uřezává hlava hadovi. Podobně jsou na tom země na celém světě, které zavádějí drakonická opatření. Zblblí členové vlád a veřejnosti stále netuší, která bije, zatímco agenti Deep State již operují všude, i ve vládě ČR, mezi úředníky, osobnostmi veřejného života, tajnými službami a v médiích. Koncentrák rovnou doma a všude, kam se hnete!

Sledování nemocných online. Ještě ty mýtné brány zapojit do systému a jsme doma!

Ještě se přihlaste aktivně do projektu eRouska.cz a obraz je kompletní. Chybí už jen ty povinné vakcíny. Dnes už můžou říct: „Včera jste potkal nakaženého. Půjdete s námi a dostanete vakcínu!“ Lidé z Capgemini se nestačí divit, jaké to jsme my Češi ovce. Chytřejší Agenti a loajální loutky jako Matěj Stropnický otáčejí o 180 stupňů a začínají si hrát na beránky. Dostávají strach z následků toho, že stáli na „špatné straně barikády“. Vládní strany hodlají i nadále podporovat neziskovky a budou stále blokovat referendum o Brexitu či hlasovat proti jednostrannému vypovězení Lisabonské smlouvy. Všichni poslanci SPD volí s Trikolórou pro odstoupení, jediní dva poslanci, kteří se zdrželi, byli Okamura a Fiala. Jsou Okamura s Fialou také pod palcem Bakaly? Radí stále vedení SPD poradci ze Sobotkovy ČSSD, napojení na Zdeňka Bakalu? Nebo se jen zakecali v bufetu?

Babiš výměnou za business s rouškami dostává miliardovou půjčku, jeho vláda se chystá vzhledem k současné situaci odškodnit Zdeňka Bakalu a další miliardáře. Respirátory přišedší z Číny se ukazují být neodpovídající standardům, testy nefunkční a z 1/50 nastavené na „nakažen“, vláda se vymlouvá, na chytré karanténě však trvá. Veřejností cloumají obavy z nakažených roušek a testů, které byly dodány také do USA, Anglie a dalších zemí, díky informacím ze zahraničních médií. Deep State potřebuje co největší počty nemocných, aby se udržela hysterie na dost dlouho, aby mohli prosadit povinné očkování vakcínou Billa Gatese.

Austrálie, Rakousko, Slovensko, ČR a další státy podléhají coronašílenství a hodlají zavádět chytrou karanténu a povinné očkování. Dánsko již uzákonilo povinné očkování. V Africe se akce rozjela na plné obrátky, první lidé již umírají hlady vlivem celosvětové recese a nesmyslné karantény, které okamžitě položily ekonomiky třetího světa na kolena. Jak řekl dr. Žaloudík: „všichni se zbláznili“. Dle WHO: „následky recese způsobené pandemií zemřou stamiliony lidí hlady“. Bill Gates jistě plesá radostí!

Deep State už cítí, že jde do záhuby, a tak se zuby nehty brání. Chce vyvolat konflikt mezi USA a Čínou, mezi Evropou a Ruskem, další konflikt vyvolává uvnitř NATO štvaním Turků proti Řecku, další část operace je import imigrantů a přesun armády ISIS na území Evropy pro vytvoření nepokojů a občanské války v Evropě. Migrace je řízená prostřednictvím Frontextu a přímo organizovaná Evropskou unií, podporována finančně fondy George Sorose. Dokonce proti sobě štve Čínu proti Rusku. Facebook a Youtube cenzurují a mažou klíčová informační videa, profily a stránky informující o falšování počtů nakažených SARS-CoV-2, o zapojení elit do aféry PizzaGate, některá jména disidentů jsou dokonce zcela vymazána ze sociálních sítích a jejich jména se nesmí vyslovovat.

Donald Trump však nedávno navrhnul Rusku a Číně nové nastavení poměrů ve světovém systému financí a zdá se, že tyto tři mocnosti se rozhodly, že společnými silami zničí Deep State. Problémem však zůstává, že NWO má svoji vlastní armádu, loajální lidi hluboko uvnitř státních institucí a agentur většiny světových vlád, ovládá OSN, má pod palcem největší světové banky a tiskne peníze. Trump však zjevně hodlá utnout hydře hlavu: na globální úrovni dohodou s Ruskem a Čínou, kdy starý systém bude „vypnut“ a globální elity tak odpojí od pěnězovodu. Ve FEDu již operují Trumpovi lidé a dějí se věci, o kterých JFK pouze snil. Lidé kolem Trumpa se připravují na technologickou revoluci, kterou hodlají nastartovat po ukončení vlády Deep State nad světem.

Výzva od neznámého autora aneb Můžete si ověřit 3

Co dělat?

1) Vše, co tvrdím, si ověřte.

2) Až zjistíte, že mám pravdu, šiřte dál info a varujte ostatní.

3) Postavte se společně s námi proti povinným vakcínám, chytré karanténě, eRoušce, a zavádění 5G sítí. Protestuje proti karanténě a zbytečným opatřením likvidujících ekonomiku, požadujte kompenzace od státu a žádejte o vyšetřování. Protestujme za ukončení výjimečného stavu a žádejme předčasné volby!

4) Pomáhejme nyní všem těm, co jsou nejvíce krizí postiženi – důchodcům, nemocným, lékařům, členům IZS a zaměstnavatelům.

5) Postavme se společně globální mafii jako jeden muž a žádejme tribunál pro zločince, jako jsou Hillary Clintonová, Bill Gates, Henry Kissinger, Gordon Brown

6) Požadujme osvobození a volnost hovořit pro disidenty Juliana Assange, Edwarda Snowdena, Davida Icka a pána, jehož jméno se nesmí vyslovovat, žádejme zrušení cenzury nejen na sociálních sítích pro Infowars.com a další nezávislá a zapovězená alternativní média, žádejme svobodu slova a prostor ve veřejnoprávních médiích pro opozici NWO!

7) Žádejme vystoupení z EU, žádejme vystoupení z NATO, žádejme vystoupení z WHO a ideálně z celého OSN.

8) Bojujte proti tyranii NWO všemi dostupnými prostředky a možnostmi. I kaménkem se začne lavina! Samostatně nemáme žádnou moc, ale společně můžeme proti Deep State zvítězit!

Všechna dřívější tvrzení „neznámého autora“ se potvrzují: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=112242623782191&set=a.109989197340867&type=3&theater

Odkazy, které by mohly s tvrzeními souviset:

https://www.facebook.com/pavel.krejci.5059601/videos/112863407053446/

NextNewsNetwork

Umělý původ Covid-19? Trump prošetřuje 3,7 milionů, co šlo do Wuhanu.

(NOVĚ z 20.4.) CELÝ ROZHOVOR S DOKTOREM: https://www.facebook.com/otevrisvoumysl/videos/663829917769307/Nové zprávy poukazují na umělý původ Covid-19. Trump prošetřuje 3,7 milionů dolarů, co šlo do Wuhanu na studium koronaviru. 👉Přepis videa: https://bit.ly/3esQbWVTrump začíná prošetřovat skutečnost, že Národní zdravotnický institut pod vedením Fauciho v roce 2014 za vlády Baracka Obamy poslal 3,7 milionů dolarů do laboratoře v Číně. Wuhan je oblast, odkud se rozšířil současný virus Covid-19. Nové okolnosti poukazují na trestnou činnost dr. Fauciho, který v USA momentálně stojí v popředí a řídí celou situaci a opatření kolem koronaviru. (NOVĚ) CELÝ ROZHOVOR S DOKTOREM: https://www.facebook.com/otevrisvoumysl/videos/663829917769307/Zdroj: Next News Network – https://www.youtube.com/watch?v=BpwndRgw-kI&feature=youtu.be

Zveřejnil(a) Otevři svou mysl dne Neděle 19. dubna 2020

https://www.dailymail.co.uk/…/U-S-government-gave-3-7millio…

https://www.wuxiapptec.com/about/location…

https://www.hlavnespravy.sk/peticia-americkych-obc…/2128618…

https://banned.video/watch…

https://banned.video/watch?id=5e9a4332f2a7c700aa406910

https://banned.video/watch?id=5e9de6e2e5f0da00a967da31

https://banned.video/watch?id=5e9b5ca02b47570041f24e35

https://echo24.cz/…/profesor-zaloudik-svet-se-zblaznil-ct-s…

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Lekar-a-europoslanec-Ivan…

https://www.arfa.cz/ceska-televize-se-zblaznila-naprosto-…/…

https://www.facebook.com/…/vb.11144576486…/253108005729984/…

https://www.vaticannews.va/…/italsky-statisticky-urad-lonsk…

https://vimeo.com/404272484…

https://www.seznamzpravy.cz/…/vytvorili-chytrou-karantenu-t…

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Matej-Stropnicky-opet-ohr…

https://www.arfa.cz/to-snad-ne-nejmladsi-pacient-44-let-z…/…

https://www.youtube.com/watch…

https://www.blesk.cz/…/profesor-pirk-porazil-covid-19-a-vra…

https://www.reflex.cz/…/cesi-narod-udavacu-tisnove-linky-za…

https://www.arfa.cz/podvod-s-covid-19-pet-spickovych-cesk…/…

https://morezprav.cz/…/osn-celemu-lidstvu-bude-dan-cip-kdo-…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=116224530050667&set=a.109989197340867&type=3&theater

https://www.westernjournal.com/portable-army-hospital-s…/…/…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=116223896717397&set=a.116223953384058&type=3&theater

https://www.reflex.cz/…/prestanme-si-lhat-do-kapsy-tato-vla…

https://www.novinky.cz/…/facebook-zavede-varovani-pred-lziv…

https://cz.sputniknews.com/…/2020041811819178-pred-75-let…/…

https://eurozpravy.cz/…/zakaz-dotaci-politickym-neziskovk…/…

https://www.novinky.cz/…/koronavirus-muze-v-africe-zabit-pr…

https://blisty.cz/…/99057-evropa-se-musi-postavit-za-tureck…

https://banned.video/watch?id=5e827fc7c6d95b0094d95ddf

https://vimeo.com/404272484…

https://banned.video/watch?id=5e94f9aa1119f800c2a11dd7

https://banned.video/watch?id=5e9dfdf917c01a009b80ccb7

https://banned.video/watch?id=5e9dc9437580c9001bdf0c73

https://banned.video/watch?id=5e9dc9437580c9001bdf0c73

https://www.casopis-sifra.cz/ceska-televize-se-naprosto-z…/…

https://www.reflex.cz/…/cca-80-lidi-denne-umira-na-rakovinu…

https://youtu.be/vLHdHvYzsZY

https://banned.video/watch?id=5e87be0bc0f23a0097a45493

https://banned.video/watch?id=5e98b1bb2f9031007e1c6ab6

https://petitions.whitehouse.gov/…/we-call-investigations-b…

https://www.obcansky-tydenik.cz/nacisticti-nemecti-valecn…/…

https://banned.video/watch…

https://aeronet.cz/…/dansko-uzakonilo-nucene-ockovani-az-…/…

http://dfens-cz.com/pravda-o-ncov-19/…

https://www.protiproud.cz/…/3786-unicef-se-poodkryl-nejvets…

https://www.svobodny-vysilac.cz/2020-04-15-streda-debaty-…/…

https://www.idnes.cz/…/brno-vedci-univerzity-ruska-slovansk…?

https://voxpopuliblog.cz/od-dubna-rozjizdi-eu-operaci-ire…/…

 

5G smoking gun:

https://m.duluthreader.com/…/19851_chinas_massive_amount_of…

https://uloz.to/file/x7PpDDjYFQmg/ijerph-15-01755-pdf…

https://tadesco.org/trump-putin-a-si-spolecne-zastupuji-g…/…

P.S.: Pro ty, co by tu chtěli namítat důvěryhodnost zdrojů, ať si buď ověří informace ze zdrojů, na které tyto články odkazují, nebo si rovnou zapněte Českou televizi nebo NOVU či TV Rýmu a nezapomeňte se obklopit toaletním papírem! Masmédia-fake news nejsou důvěryhodným zdrojem informací, najdete tam pouze lži organizované z ústředí NWO, které hloupí a arogantní členové redakcí zcela bezduše papouškují dál, stejně jako se to dělalo za komunismu.

A Proč vám média lžou?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=114911746848612&set=a.109989197340867&type=3&theater

Autor: Neznámý

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář