Biorezonance

Biorezonance a my

Ačkoliv je pojem biorezonance v dnešní době rozšířen natolik, že málokdo z čtenářů se s ním ještě nesetkal, přesto si dovolím stručně vysvětlit co pod tímto názvem vlastně alternativní medicína vnímá. Dovolte mi prosím malinko, ale opravdu jen malinko fyziky.

Biorezonance je základní vlastností hmoty. Všechno na světě je složeno z atomů, tyto pak z jádra, okolo něhož obíhají elektrony. Vlivem magnetizmu jádra a kinetické energie elektronů pak každý atom vykazuje určitý, sobě vlastní elektromagnetický náboj.

Pokud se atomy spojí v molekuly, pak i tyto molekuly budou vykazovat elektromagnetický náboj, jehož kvalitu bude určovat zastoupení atomů v molekule, jejich uspořádání v molekulárních vazbách, a způsob rotace elektronů neboli spin.

Jelikož se živé tkáně skládají z buněk, buňky z bílkovin, bílkoviny z molekul a molekuly z atomů, je jasné, že i tak složitá struktura jakou je lidský organismus, bude vykazovat elektromagnetické pole, přičemž hodnoty oscilace se budou lišit buňka od buňky, tkáň od tkáně a člověk od člověka.

Výzkum oscilací jednotlivých buněk trvá v případě přístroje „Sensitiv Imago 530“, o kterém dnes bude řeč, již od druhé světové války, kdy původním záměrem vojenských expertů bylo sestrojit „zářič“, který by na dálku dovedl ničit mozkové buňky nepřátelských vojáků. Díky bohu se ukázalo, že takovéto využití není možné, a tak se výzkumy přesunuly na pole medicínské.

Díky téměř osmdesátiletému výzkumu má Sensitiv dnes k dispozici kompletní databázi fyziologických i patologických stavů živých tkání, které umí pomocí nelineární systémové analýzy porovnávat se stavem klienta a tím s revoluční přesností na 96 % ohodnotit stav organismu, čímž se stává v případě diagnostiky absolutní jedničkou. Koho by zajímaly technické detaily vč. čísel patentů, na základě kterých je přístroj konstruován odkazuji na www.biorezonance.info, sekce biorezonance, podsekce biorezonanční metoda.

Na českém trhu je kromě Sensitivu rozšířen vysoce kvalitní přístroj německé výroby s názvem Bicom, který ale co se týče diagnostiky nemůže se Sensitivem soupeřit.

Biorezonance má kromě diagnostického také terapeutické využití, a tady se dá říct, že jsou si oba přístroje rovnocennými partnery, ačkoliv pracují na základě odlišných technologií.

Ke krátkému srovnání obou přístrojů se dostanu později, nyní si pojďme pohovořit o tom, jak vlastně biorezonance léčí.

Charakteristika živých organismů, tak jak jí předkládá biologie pro gymnázia, říká, že jednou z jejich základních vlastností je výměna informací, a to jak v rámci uzavřeného systému, tak se svým okolím. Tato výměna informací je velice intenzivní a na jejím základě probíhají neustálé změny vedoucí k maximálnímu komfortu organismu.

Vezmeme-li v úvahu fakt, že na úrovni materiálních substrátů má živý organismus vše potřebné ke své úplné regeneraci, pak můžeme procesy stárnutí a nemoci spojit se ztrátou informace potřebné ke správnému řízení biologických pochodů.

Nyní se opět dostáváme k biorezonanci, neboť opakovanými výzkumy bylo dokázáno, že základním nositelem informace jak uvnitř, tak mezi jednotlivými organismy navzájem je elektromagnetické záření. Tohoto jevu pak využívají biorezonanční přístroje při terapii, a to způsobem, který předkládá organismu správný algoritmus fungování.

V praxi to funguje tak, že přístroj oskenuje organismus, oddělí patologické kmity od fyziologických, poté znovu namíří kmity do organismu, přičemž patologické tlumí a fyziologické zesílí v určitých amplitudách a fázovém poměru. Organismus se tím jakoby samonastavuje. U klientů tak dochází k téměř okamžité úlevě bez vedlejších účinků.

Je třeba zdůraznit, že žádná metoda, žádná terapie, či kůra (zkrátka nic s výjimkou absolutní lásky) není samospasitelná.

Biorezonance nám ale otevírá nové možnosti díky perfektní diagnostice, která ukáže stav jednotlivých orgánů s ohledem na:

1.      postup buněčné destabilizace,

2.      napadení konkrétními patogeny (viry, bakterie, plísně, paraziti),

3.      zatížení konkrétními toxiny (těžké kovy, agrochemikálie, potravinové doplňky tzv. éčka, druh elektrosmogu),

4.      zatížení alergeny,

5.      postupnost uzdravování,

6.      vhodné fytoterapeutické doplňky,

7.      polodrahokamy, které disponují oscilací vhodnou pro váš organismus.

Tímto dostáváme nevídanou možnost určit skutečnou příčinu problémů a s tou pak v terapeutické části pracovat, popřípadě ji odstranit pomocí potravinových doplňků, jejichž vliv na organismus lze zároveň otestovat, jakož i vliv dalších libovolných látek. Možností je taktéž vytvořit bioenergetický „lék“ přímo na míru.

Já osobně nikdy nedělám žádné závěry, dokud důkladně s klientem neprojdu všechny naměřené hodnoty a neprohlédnu všechny orgány do problému zapojené. (Celkem u mě klient stráví až 3 hodiny, v případě antismokingu až 4).

Z praxe je moje zkušenost taková, že dva lidé se stejnými příznaky mohou mít úplně jiné zátěže a naopak. Klienti, např. v rámci rodiny, se stejnou mikrobiologickou zátěží se klinicky mohou projevovat každý jinak.

Tento postup striktně vyžaduje znalosti anatomie a fyziologie, které však nejsou potřeba v případě Bicomu, který pracuje s univerzálními energiemi v rámci přednastavených terapeutických programů. Sensitiv tedy pracuje přímo s klientovou energií a přímou interakci svého organismu sleduje klient na obrazovce. Toto Bicom neumí, jeho výhodou oproti Sensitivu je ale schopnost práce se zvířaty.

Pro mě osobně představuje Sensitiv jak obrovskou pomoc v řešení zdravotních problémů v rámci rodiny, (kde se nám podařilo odstranit takové problémy jako astma či autoimunitní thyreoitidu), tak i osobní výzvu v rámci celoživotního vzdělávání a v neposlední řadě i prostředníka pro šíření dobra na tomto světě.

Jsem totiž přesvědčena, že lidé si zaslouží plnohodnotný život, jehož podmínkou je zdravé tělo. Ve zdravém těle je snazší zažívat štěstí, radost a lásku a tyto pak předávat dál. Proto se s vámi tomto duchu dnes rozloučím.

S přáním Lásky, štěstí a zdraví Kateřina Laurincová

Autor: Kateřina Laurincová – terapeutické centrum ROVNOVÁHY, www.rovnovahy.cz

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář