JANA MARIE Eden: léčivé terapie, duchovní rozvoj 7 let po roce 2012

JANA MARIE Eden léčivé terapie, duchovní rozvoj_1

Zdravím vás.  Po 15 letech duchovního léčení přináším novou věc. Vnitřní klid a krásný život je poklad, který pramení z přímého kontaktu se svou spirituální podstatou. Podívejte se ve chvíli ztišení do svého nitra. Možná je váš čas si takové poklady dopřát.

  • Mít vlastní jistotu v tom, co a kde je duchovní dimenze.
  • Jasně se v tom vyznat – samostatně to cítit na vlastní kůži.
  • Mít SVÉ pocity, které logicky postavíte nad to, co jen čtete nebo slyšíte.
  • Mít jasný přímý kontakt mezi svou osobností a duchovní zónou.
  • Aby bylo hledání boha a duchovna u konce…
  • Aby bylo korunováno vlastními osobními prožitky.
  • Ukončit nejasnosti, přejít k jasnosti.
  • Vrátit se sám k sobě.
  • Přestat hledat, začít nacházet.

Jestli cítíte jemný vnitřní tah k těmto silným větám, nejspíš se vás to týká…

JANA MARIE Eden léčivé terapie, duchovní rozvoj_2

Možnost doprovázet připravené lidi do „přímého kontaktu“ mi byla dána po mnoha letech uzdravování lidí duchovní cestou. Byla mi předána čistá cesta k dovedení člověka do přímého kontaktu s jeho duchovními průvodci, duchovním vedením, s anděly či Vyšším Já… Dovedení tam, kde se otevírá brána k vlastnímu prožitku duchovnosti, k přímému kontaktu se svým nebem, se svou duchovní podstatou.

Skrze můj doprovod se vám podaří nahmatat uvnitř sebe sama více z toho, co obsahujete, co můžete a co máte, Kdo jste. Z toho samozřejmě plynou další úžasné věci, cesta k vlastní Síle a Svobodě. Cesta do vašeho Edenu je tím otevřena.

Jsem ráda, že končí nevědění a informační guláš kolem otázky „co je to duchovno“, a že jsem jednou z mnoha, kteří se na tom podílí.

Sedm let po roce 2012 přichází i pro mnohé ostatní čas k plnému pochopení toho, jak jednoduché to vlastně je. Mnohé se tím pročistí.

Ta cesta a pravda je již volná a otevřená. Jsem vděčná za svou jasnost, sílu, Světlo a praxi potřebnou k tomu, abych se mohla stát vaším průvodcem do duchovní dimenze. Další komunikace je individuální, aby mohlo být zohledněno právě to VAŠE vstupní vím, umím, dělám, cítím, chci. Těším se na ty z vás, kdo o této možnosti budete uvažovat a ozvete se mi.

Součástí propojení je i komplexní přeléčení zaměřené na možnost přímého kontaktu, tedy pročištění podvědomých bloků, pomoc s potřebným uvolněním vaší mysli, harmonizace mysli s tělem, provětrání omezujících přesvědčení apod.

Cena individuálního propojení byla stanovena na 5.500 Kč.

JANA MARIE Eden léčivé terapie, duchovní rozvoj_3

O mně: Jmenuji se Jana Marie Eden, narozena ’72 v Praze, mám manžela, dceru a syna.

Mám 15 let praxe coby pomocník s uzdravením, učitel a průvodce v oblasti osobního a duchovního rozvoje. Mou hlavní doménou byly dosud léčivé terapie, které vedu intuitivní formou s použitím silných léčivých energii v duchovní rovině.

Nepoužívám žádnou “metodu“, používám vlastní silné schopnosti. Znám svou duchovní identitu, jsem si plně vědoma toho, KDO v roli duchovního průvodce JSEM a co mám pro ostatní dělat.

Ještě dodám, že mohu pracovat s anglicky mluvícími klienty. Více o mé práci je na webové a fb stránce.

Vaše JANA MARIE Eden

Osobní a duchovní rozvoj

LÉČIVÉ TERAPIE

www.Lecitel-JanaMarie.cz

e-mail:  Lecitel-JanaMarie@seznam.cz

Tel. 736 773 901
www.facebook.com/janamarie.lecitelka

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář