Máš léčivé schopnosti?

Máš léčivé schopnosti? Ano, každý je má.

Ano, jistě. Nežije jediný člověk na Zemi, který by je neměl. Všichni jsme součástí jednoho božího celku, všichni jsme zrozeni z ducha věčnosti.

Jak je zažít, procítit, aktivovat, jak uvěřit tomuto fenoménu, že jsme každý sám sobě léčitelem? Mocným okamžikem uvědoměním si, že všechny mocné nástroje k „opravě“ našeho chrámu vlastníme ve své zdrojové inteligenci, která nám byla od počátku aktivována samotným Bohem.

Je to tak jasné a dané, jako každý den v ranním úsvitu a západu noci, naprostá přirozenost reaktivace poškozených buněk, pohlazení svých vzpomínek a uvědomění si, že vše, co prožívá naše ego, ve skutečnosti není skutečné.

Jak to pochopit a začít žít? Cestou přítomnosti, hlubokého výdechu, neboť jinak se v nás Bůh nemá jak narodit. On spí, je uvězněn v našich myšlenkách a domněnkách, přesto je hybnou silou všeho, neboť bez Něj by nic neexistovalo.

Přesto spí, či spíše bdí, čeká na nás, až se vzpamatujeme. Až se unavíme, neustálou honbou za něčím či někým, stokrát za den výskokem z pomíjivé radosti, stokrát za den seskokem z rozčarující následné skutečnosti. Jeho trpělivost je nekonečná. On má přeci čas.

A tento čas se právě nyní naplňuje! Vodnářský Věk alchymie probouzení se ze spánku, kdy nám postupně dochází, ať jsme jakéhokoliv vyznání, jakékoliv barvy pleti a jakékoliv šikovnosti ve svém povolání, že nám úzkostlivě chybí jedno – prožitek, že každý den je dokonalý přesně takový, jaký je. Lehce řečeno, těžce prožito. Ale jde to.

Milí, chcete být sami sobě Léčitelem? Chcete být sami sobě oporou, a přitom nepopírat své Vnitřní Dítě plné bolestných emocí? Pak vsaďte na jednu kartu. Na něj, na boha, na lásku…

Chtějte se stát Láskou! Chtějte být příkladem pro druhé, chtějte na základě svých zkušeností a životních zkoušek postavit pevné základy ke své proměně. Z člověka na Bohočlověka!

Nikdy jsme nikým jiným nebyli, však úroveň Vědomí Lidstva nám nedovolovala prožít v inteligenčním propojení já a Já tuto souhru. Teď už je čas. Ten, který vlastně neexistuje, přišel…

Za naše bolesti psychické i fyzické může energie strachu, která je souhrnem všem obav, úzkostí, zloby, nenávisti, zášti, žárlivosti, prostě všeho, co vlastně není skutečné… Zkuste ostrým vhledem do svého nitra pochopit tuto Pravdu a nechat se jí uchopit, prostě ustupte sama ze sebe.

Pokládejte na sebe či na druhé své dlaně, objímejte se, hleďte v upřímnosti do očí druhého, vyzařujte Lásku, posílejte myšlenky Lásky, prociťujte proudění láskyplné Jeho síly, která se časem promění v sílu vaší. A kdy? Až se přestanete ztotožňovat se svým egem, až si ho necháte jen pro prožívání zde na Zemi a nenecháte ho, aby vámi manipulovalo.

Pak to přijde, čas zázraků. A po mně přijdou mnozí další, kteří budou konat mnohem větší zázraky! Poznáváte, čí jsou to slova? Ano, Ježíšova.

Čím pod větším tlakem žijete své Životy, tím víc máte šanci k probuzení těchto schopností. A také jste museli kdysi v minulosti o ně prosit… Dochází totiž k naplnění našich smluv Duše, k dozrání Záměru, který jste si před inkarnací zvolili.

Tak s chutí do toho! Držím nám všem palce 🙂

S láskou léčitelka Renáta Rowena*

Autor: Renáta Rowena*, www.renatarowena.cz

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Renáta Rowena 11 Článků
Předávat lidem Naději, aktivovat v nich Lásku ke všem a ke všemu, hlavně k sobě samým, to je mé pravé Poslání. Na mé dlouholeté Cestě dochází k dalšímu vývoji a posunu. Přirozenost Vzestupu platí pro každého z nás, včetně naší drahé Země. Všechny zkušenosti, kterými jsem za ta léta prošla a které byly nedílnou součástí mého Poznání a hlavně „rozpomenutí se“, se staly hybnou silou aktivující se Životní síly, která mi ukazuje jasný směr konání vzhledem k Lidstvu. Všichni jsme Léčitelé, v první řadě je třeba zaměřit se na vyléčení sama sebe, přijetí se a akceptování všech a všeho takového, jaké je. Čili nesoudit.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář