Uzdravme naši zem!

Uzdravme naši zem a uzdravíme sebe.

Přátelé, minule jsem se věnovala našim Léčivým schopnostem. Jak uzdravit sama sebe, jak naslouchat svému nitru, ve kterém dlí Bůh… Naše podvědomí zrcadlí na povrchu v našich tělech svůj odraz. Na člověku je většinou viditelné, jak je na tom duševně. Pokud si nenasadíme jednu z x masek, které demaskují náš opravdový stav duše. V tom jsme výborní:). Naučili jsme se tento postoj oblékání maškarních masek skrze naše potlačené bolesti, se kterými si nevíme rady. Anebo už víme, ale jsme v pracovním tempu jejich uzdravování.

Je to sebeobrana, nic k souzení, naše strachy, očekávání, nedůvěra sama v sebe a zoufalá potřeba být milovaní okolím nás Lidstvo posunula k této hranici vystupovat buď jako naprosto suverénní jedince, kteří všechno ví a všechno vědí, anebo v roli oběti, kdy si neustále stěžujeme na tyranii našeho okolí a společnosti.

Všichni hledáme Střed. A spoustě z nás se to již daří. Nepotláčet sama sebe, umět přiznat své pochybení, umět se omluvit, prostě být odhalení a neobávat se okolí v reakcích na nás.

Léčením sama sebe zároveň uzdravujeme celou naši zem!

Vše je propojeno se vším, války v našich srdečních čakrách, v našich ložnicích a domovech, na pracovištích, se zrcadlí v celosvětovém válečném stavu.

Chceme-li zdravit naši nádhernou Planetu Gáju, musíme v první řadě uzdravit sama sebe. Přirozená rovnice, která vyplývá z našeho přijetí sebe tak, jak jsme, se všemi Stíny. Vypořádat se s nimi není jen tak jednoduché, jak se zdá, obviňování se z neustálých neúspěchů a snění o tom, kde jsme mohli být, kdybychom tehdy řekli a udělali to a to a všechny ostatní, kteří nám kladou překážky, je vysoce destruktivní návykovou látkou ega, která je produkována jako samotný Jed Života.

Vše je vždy přesně tak, jak má být. A věřte mi Přátelé, že to není žádná fráze. Žádné kdyby neexistuje, všichni si na to jednou přijdeme sami. A vždy to může být lepší a lepší… To znamená Vědomější, Láskyplnější, Moudřejší, neboť v konečném důsledku není nic špatně.

Kdo nemiluje sám sebe, nemůže milovat bližního svého. Prosím, zamysleme se nad známou větou. Pokud přesto někde tvrdí – a že není málo těchto jedinců – že sebe nemilují, ale pro druhé by se rozdali a obětovali své štěstí, pak to nemá s Láskou nic společného…

Sobecká láska ve 3 D je láskou něco za něco, já pro tebe toto, ty zas pro mě tamto. Očekávání, že se mi bude vracet má pomoc, dá energii pomáhání druhým hořkou příchuť… Přesto je to pomoc a velmi ocenitelná, mnohdy člověk může sám se sebou vyjít jen tímto způsobem. Že neustále potřebuje být potřebným, až za cenu své přirozenosti, neboť svou pomoc doslova nutí… Málokdy si to však uvědomuje, jen je čím dál víc nešťastnější, že jeho pomoc není přijímána tak, jak by si on představoval.

A pak přichází chvíle, kdy se mnozí odklání od takového člověka a on zůstává sám. V této samotě se mu nabízí pomoc, aby zjihl, sám v sobě zněžněl, přijal se i se svou minulostí a přestal s ní a proti ní bojovat.

Přichází velká možnost tzv. Sebepřijetí, která uzdravuje jedince a posléze Zemi. Neboť vše je propojeno se vším, náš srdeční rytmus začíná pulzovat se srdečním rytmem země, dochází k vyvážení, k harmonii, nastává vnitřní zklidnění, které je hojivým lékem pro naši zdrancovanou, využívanou Matku Zem.

Uzdravení našich Životů máme ve svých rukou. Uzdravení naší Planety máme ve svých rukou.

Na co tedy čekat? Každý začněme od sebe, přestaňme ukazovat prstem na ty, kteří jsou údajně vinni. Všichni jsme spoluúčastni na situaci, která vládne Světem.

Proto prosím, za naši nádhernou Gáju, začněme jí vidět. Vidět očima Lásky, vidět vděčně, vždyť absolutně vše, co máme, je z !!!

Aby mohla dorůstat a neustále se plnit tímto bohatstvím, je potřeba zpomalit. Zpomalit v tom smyslu, abychom měli naše tužby pod kontrolou. Znovu opakuji, že jedině uvědoměním si v sobě priorit a hlavního smyslu Života se může tato lavina ovlivnit.

Každý máme ohromnou moc, a přitom jsme zrnkem písku v nekonečném Oceánu Bytí… Kdo toto již chápe, je Vědomým tvořitelem všeho, co jest. A tudíž v plné zodpovědnosti. A na vás apeluji, Přátelé, abyste uměli ovlivňovat své okolí k probouzení se k opravdovému posvátnému životu.

Děkuji vám všem,

s láskou léčitelka Renáta Rowena*

Autor: Renáta Rowena*, www.renatarowena.cz

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Renáta Rowena 11 Článků
Předávat lidem Naději, aktivovat v nich Lásku ke všem a ke všemu, hlavně k sobě samým, to je mé pravé Poslání. Na mé dlouholeté Cestě dochází k dalšímu vývoji a posunu. Přirozenost Vzestupu platí pro každého z nás, včetně naší drahé Země. Všechny zkušenosti, kterými jsem za ta léta prošla a které byly nedílnou součástí mého Poznání a hlavně „rozpomenutí se“, se staly hybnou silou aktivující se Životní síly, která mi ukazuje jasný směr konání vzhledem k Lidstvu. Všichni jsme Léčitelé, v první řadě je třeba zaměřit se na vyléčení sama sebe, přijetí se a akceptování všech a všeho takového, jaké je. Čili nesoudit.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář