Vychází 19. číslo časopisu o nepoznané vědě

19. číslo časopisu Eniologie člověka

Mimořádně 72 stran. Obálka 19. čísla odráží změny, které jsme v časopisu provedli. Představujeme velmi zajímavé články.

V polovině září jsme se sešli s autory a přáteli časopisu v jihomoravských Čejkovicích. Reportáž s množstvím fotografiemi přinášíme na čtyřech stranách. V odborných článcích se autoři věnují zajímavým tématům – propojení klasické léčby s enioléčbou, argumentací nad otázkou, zda je bílá barva barvou. Je předložen pohled na rodinu jako energo-informační systém, opět přinášíme výsledky empirických výzkumů restaurování elektromagnetické energie živého lidského organizmu. Poměrně rozsáhle se věnujeme objasnění významu slov obsahujících předponu enio, která, ač ve své podstatě velmi jednoduchá, musí být správně pochopena tak, aby bylo možné pohlížet na člověka, společnost i jevy a objekty z hlediska jejich neoddělitelné hmotné i jemné podstaty. Pokračujeme v tématu slovanství a pohledu na něj s dosud málo známými skutečnostmi. Na jaře budeme vydávat jubilejní dvacáté číslo. Těšíme se z vaší přízně. Děkujeme.

Web časopisu: www.eniologiecloveka.cz

Facebook: www.facebook.com/eniologiecloveka

Cena na stánku: 99 Kč / 4 EUR

Roční předplatné (4 čísla): 340 Kč / 14 EUR (85 Kč / 3,5 EUR za 1 číslo)

Počet stran: 68

Slogan: Časopis o nepoznané vědě

Anotace zkrácená: Pro každého, kdo se chce dozvědět více o lidských možnostech

Anotace: Časopis pro každého, kdo se chce dozvědět více o možnostech člověka. Magazín o hmotné, energetické, informační, enioanatomické, PSI-fenomenální a duchovní podstatě člověka a jeho jednotě s okolním světem. Vědecké, odborné, laické, inovativní a poutavé články, recenze, názory, rozhovory, rubriky. Pro odborníky i zvídavé a obeznámené laiky. Eniologie je univerzální vědou, která provádí výzkum informačních procesů, jevů a událostí v přírodě a společnosti, které není běžný člověk schopen zachytit a vnímat smyslovými orgány.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář