Přednáška Prostorové exteriérové harmonizátory

Přednáška Prostorové exteriérové harmonizátory

Dne 18. 10. 2019 od 17:00 hodin se uskuteční přednáška v Čajovně Vsetín na adrese Smetanova 1056.

Exponenciální nárůst umělého elektromagnetického záření natolik mění přirozené uspořádání kvantového pole prostoru, že snaha alespoň o částečnou nápravu se stává potřebou doby.

Ve své přednášce se Ing. Zdeněk Komrska pokusí referovat o principech různých druhů harmonizátorů jemnohmotného prostoru. Bude řeč o Wilhelmu Reichovi, systémech Dona Crofta, Madjida Abdellazize a Urse Wirtse.

Pro lepší pochopení bude pojednáno o základech elektromagnetické vlnové dynamiky a o principiálním rozdílu vzniku technických a přírodních vlnových polí.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Související stránka: Prostorové harmonizátory pro exteriéry (krajinu, přírodu a počasí)

V tomto článku se dozvíte, že na Vsetínsku vznikla skupinka zaměřená na orgonové prostorové harmonizátory krajiny.

Autor: Ing. Mojmír Mišun
Zdroj: www.slovanskakosile.cz

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Ing. Mojmír Mišun 3 Články
Narodil se na Vsetíně, vystudoval obor elektro a část svého života v tomto oboru pracoval. V roce 1998, „byl souhrou synchronicit odvát“ do Prahy. Prošel si několik roků laické buddhistické praxe, která mu postupně otevřela schopnost docenit i původní křesťanskou mystiku. Ponořil se do studie Feng Shui a na 11 let aktivně v této oblasti nabízel poradenství. Po roce 2012 se mu přeskládal systém životních osobních priorit. Původně náhodné výlety a putování do přírody se postupně přeměnily do záměrného a vědomého putování krajinou – po silových a přírodních místech, a na místa předků, nejčastěji slovanských. Hledá své kořeny a napojení na ně, dal vzniknout projektu – webu „Slovanská košile“, kde narovnává dluh pravdivých informací o původní Slovanské Kultuře, dějinách a duchovní tradici. www.slovanskakosile.cz

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář