Příznivci orgonových harmonizátorů krajiny na Vsetínsku

Příznivci orgonových harmonizátorů krajiny na Vsetínsku

Na Vsetínsku vzniká skupinka zaměřená na orgonové prostorové harmonizátory krajiny, určené nejvíce na podporu harmonizace počasí a podporu srážení deště.

Jak jste si mohli všimnout, počasí se uměle manipuluje z mnoha důvodů. Pro nás je nejdůležitější, že na Moravě a Valašsku málo prší. V nejbližší době to může znamenat výrazné zhoršení podmínek pro pěstování ovoce a zeleniny. Úřady toto řešit neumí, protože jsou součástí (byť i nevědomě) této manipulace s počasím (zejména deštěm) a neustálého zdražování a zhoršování kvality potravin.

Sám se zajímám o jemnohmotné technologie a jejich využití pro blaho Lidstva. Nedávno jsem se potkal s kamarádem, který se zabývá aktivně sestavováním přístroje NHS (přírodní harmonizující stanice).

Přístroj podporuje přirozené srážení vodní páry. Pokud by se nepoužívalo utajovaných technologií chemtrails a HAARP, tak by tento přístroj již za velmi nízké oblačnosti vyvolával déšť. Poněvadž díky těmto škodlivým technologiím je přirozenému srážení vodních kapek bráněno, je potřeba v dnešní době při nastávajících oblačností tímto přístrojem proces srážení vodních kapek opět obnovit.

Průkopníkem harmonizátorů počasí byl novodobý experimentátor na poli harmonizace atmosféry – multivědec, doktor psychologie a žák Zikmunda Freuda, Wilhelm Reich.

V novém článku Prostorové harmonizátory pro exteriéry (krajinu, přírodu a počasí) je propsán princip fungování orgonové energie a přístrojů na ní založených.

Na Vsetínsku vznikla skupinka a její záměr je seznámit se podrobně s orgonovou energií, orgonovými harmonizátory a zkušenostmi kamaráda, který tento přístroj postavil a předává konkrétní zkušenosti s jeho fungováním. Pod jeho vedením je možné si svůj osobní NHS (přírodní harmonizující stanici) postavit. Pokud bude například na Vsetínsku více takto fungujících harmonizátorů, pak se výrazně zvyšuje množství dešťových srážek.

Buď budeme zůstávat v rukou manipulátorů a Matrixu a podmínky pro život se dále budou zhoršovat, a nebo se začneme s těmito jemnohmotnými technologiemi seznamovat a dokážeme je využívat pro skutečné blaho své, své rodiny a Lidstva.

Do skupinky je možné se přidávat na kontakt:
Mojmír Mišun, mobil 608 420 584, e-mail info@slovanskakosile.cz

Autor: Ing. Mojmír Mišun
Zdroj: www.slovanskakosile.cz

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Ing. Mojmír Mišun 3 Články
Narodil se na Vsetíně, vystudoval obor elektro a část svého života v tomto oboru pracoval. V roce 1998, „byl souhrou synchronicit odvát“ do Prahy. Prošel si několik roků laické buddhistické praxe, která mu postupně otevřela schopnost docenit i původní křesťanskou mystiku. Ponořil se do studie Feng Shui a na 11 let aktivně v této oblasti nabízel poradenství. Po roce 2012 se mu přeskládal systém životních osobních priorit. Původně náhodné výlety a putování do přírody se postupně přeměnily do záměrného a vědomého putování krajinou – po silových a přírodních místech, a na místa předků, nejčastěji slovanských. Hledá své kořeny a napojení na ně, dal vzniknout projektu – webu „Slovanská košile“, kde narovnává dluh pravdivých informací o původní Slovanské Kultuře, dějinách a duchovní tradici. www.slovanskakosile.cz

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář