Realita Nové Země už byla stvořená

Realita Nové Země už byla stvořená

Je zde nekonečný potenciál všech možností. Čemu budeme věnovat pozornost?

Každá myšlenka se dříve či později stává realitou. 

Máme svobodnou volbu volit si svoji úroveň bytí v tomto prostoru. Záleží jen na tom, zda si svou volbu uvědomujeme. Každý okamžik může být probuzením do nové úrovně vědomí.

Každá myšlenka má v současnosti vyšší tvůrčí potenciál, manifestuje se o poznání dříve, než tomu bývalo v minulosti. Myšlenky vyšších frekvencí mnohonásobně převyšují potenciál myšlenek nižších úrovní.

Ten, kdo chce věnovat pozornost myšlenkám, založeným na strachu, soupeření a boji, může žít ve starých strukturách a jeho budoucnost bude prožitkem opakování minulých zkušeností.

Bolest, provázející naše zkušenosti, má očistný účinek, který má naše vědomí směřovat k vyšším úrovním.

Život je evolucí vědomí.

Pokud si dovolíme tímto procesem projít bez vytváření odporu, naše úroveň vědomí se může během krátké chvíle navýšit tak, že staré struktury zaniknou a prožívání subjektivní reality se trvale změní.

Máme nyní velkou šanci vymanit se z navyklých způsobů prožívání bolesti a utrpení.

Otázkou svobodné volby je nastavení priorit každého z nás.

Chceme boj a konflikt, materiální zisk na úkor druhých, nebo klid, mír a lásku?

Chceme být obětí okolností, nebo jejich tvůrci?

Realita Nové Země už byla stvořená 1

Ještě nikdy zde nebyla taková možnost volby jako v současnosti. Naše přání, touhy i negativní potěšení se manifestují závratnou rychlostí. A vše bude ještě narůstat.

To, čemu dáme pozornost, bude vzápětí zakoušeno jako prožitek.

Každý z nás může v sobě manifestovat schopnost odpoutat se od vnějšího světa a tvořit zevnitř, z prostoru ticha, kde mysl nemá sílu utvářet negativní projekce. A dříve nebo později k tomu nevyhnutně dojde.

Stav soucitu, pokory a bezpodmínečného přijetí je naší pravou podstatou.

Potřeba autentického vyjádření každého z nás bude postupně převyšovat potřebu skrývat se za maskami a obranné mechanismy budou nahrazeny schopností soucitu a otevřené komunikace, vycházející z místa naší zranitelnosti.

Může to ještě trvat, než tato realita bude žita kolektivně, ale ten, kdo je nyní připravený, už nemusí na nic čekat. Stačí si to uvědomit.

Nový svět je zde a čeká na své odhalení.

Autorka: Tara Radka Svobodová

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Tara Radka Svobodová 10 Článků
Jsem intuitivní žena, matka, partnerka, umělkyně a inspirátorka, svobodná duše. Osobním rozvojem se zabývám dvacet let. Získala jsem schopnost intuitivního vhledu do skrytých souvislostí a zákoutí lidské duše, zkušenost s překračováním hranic komfortní zóny, konfrontace se svým nitrem a zažitými vzorci chování, prožitky bezčasovosti a jednoty s přírodou a se vším živým. Ve své práci používám techniky práce s tělem a dechem, metodu voice dialogu, přepisu limbického otisku, prvky gestalt terapie, aromaterapie, šamanské techniky a tarotové symboly. www.moje-vztahy.cz, radka@moje-vztahy.cz

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář