Video z přednášky Kamila Pokorného, 5G sítě, je čeho se obávat?

Video z přednášky Kamila Pokorného, 5G sítě, je čeho se obávat

Touto přednáškou jsem chtěl zabránit přehnaným dezinformacím, které se mnohdy snadno dostávají až na jakousi úroveň strašení. Nechceme nikoho ničím strašit, ale především apelovat na rozumnost a opatrnost. Na to, aby se konečně začaly šířit relevantní a podložené informace i vědecké studie, které poctivě informují o tom, k čemu v organismu a buňkách dochází již na netermické úrovni, před níž nás dnešní zákonné limity vůbec nechrání ani preventivně.

Chtěl jsem poukázat na nesmyslnost zavádění sítí a vysílačů 5G jako na další zcela zbytečnou vrstvu nežádoucího a nezdravého agresivního záření, postupně v mnohonásobně zahuštěné podobě i působení.

Čili 5G se není třeba děsit, ale pokud se nacházíme ještě v okamžiku „za 5 minut 12“, těsně před instalací či zaváděním 5G sítí v konkrétních místech, obcích, rozhodně se tomuto zavádění bránit, protože dosud nebyla prokázána neškodnost těchto chystaných sítí a jejich provozu.

Mnoho měst ve světě se rozhodlo pozastavit a moudře počkat se zaváděním 5G sítí, až bude jasnější celé specifikum působení a nejlépe i známy skutečné dopady na zdraví. Uvádím to, jako by dosud známy nebyly, přitom v této kategorii neionizovaného vysokofrekvenčního záření známy samozřejmě jsou, jenom ne v takovém zahuštění a interferencích – ale tam lze předpokládat logicky ještě horší a větší zátěž organismu než u dosavadních sítí.

Video je ke shlédnutí zde:

Ještě jednou apeluji na rozumnost a vlastní opatrnost jednotlivců i rodin kvůli ještě citlivějším dětem a jejich zdravému vývoji. Aby se rodiče a veřejnost slepě nespoléhala na lživé či nedostatečné informace a „ochranu“ od kompetentních úřadů, protože ty dosud v naší zemi si troufají natvrdo popírat i řadu zahraničních vědeckých studií a institucí včetně WHO, jež vysoké riziko, ba dokonce pravděpodobnou karcinogenitu jasně a opakovaně již prokázaly před více lety, a v posledních letech znova.

Doporučuji se s osobním zájmem s touto širší problematikou seznámit, ať již skrze knihu Doba jedová č. 7 – Elektrosmog, nebo jiné zdroje a studie, a také začít třeba tím, že začnu vypínat svoji WIFI doma, alespoň na noc, a také data ve svém mobilu, pokud zrovna něco z toho skutečně zrovna nepotřebuji. Protože pokud se doma smažíte svou silnější WIFI, a ještě zapnutými datovými přenosy v mobilu, je zbytečné se zajímat o 5G. Jeho vysílače působící z venku budou totiž slabší intenzitou, než vaše WIFI doma a mobil s daty v kapse!

A to vše právě jsem se snažil vysvětlit, abychom se vyhnuli extrémům, ale chápali, když už, celý problém, co vše nám již i dnes škodí, komplexněji. V záznamu začínám povídat až od 15.minuty, předchází delší úvod těch, kdo mne pozvali. Potom ve 37. minutě jsem zjistil nějakým nedopatřením střih záznamu, možná někdo kopl do stativu s kamerou, ale o nic zásadního jste tam nepřišli.

Pokud vás zajímá, jak se vyhnout škodlivému elektrosmogu, ale i jiným vlivům, které narušují (většinou zbytečně a řešitelně) zdravé bydlení, kontaktujte mne, rád vše vysvětlím i změřím na místě. Přeji všem hlavně zdraví, rozumnost, ale i odhodlání, jasně se postavit proti věcem, které nám tu mají ještě více zatěžovat zdraví a které nám chce světový byznys a postavy na jeho pozadí bezohledně doslova vnutit, aniž by se koho zeptaly, jestli to vůbec chceme a jestli s tak vysokým rizikem souhlasíme!!!

Přednáška se uskutečnila 5. 12. 2019 v Brně.

Autor: Kamil Pokorný

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Kamil Pokorný 3 Články
Záleží mi na tom, aby se veřejnost dozvídala pravdivé informace o škodlivosti bezdrátových přenosů a zařízení, aby byla lépe chráněna opatrnějšími limity, které začnou brát v potaz i netermické vlivy u vysokých frekvencí a také u nízkých frekvencí (fází) vlivy záření, tvořeného silnými proudy v kabelech a drátech vedení VVN. Také aby se mohla veřejnost svobodně rozhodovat, jaké vysílače, kabely a dráty VVN budou v nejbližším okolí a v místě bydliště instalovány a působit na organismy nejbližších, ale i okolní přírody a krajiny. www.elektrosmog-zony.cz

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář