Chorovody-Rodovody v Praze 12. října 2019

Srdečně Vás zveme na sobotní odpoledne od 15:00 do 18:00 hodin, kdy budeme společně hrát hry a tančit Chorovody-Rodovody.

Chorovody-Rodovody jsou tance, při nichž má člověk možnost propojit sebe sama s jinými Rodinami a celými Rody. Rody a Rodiny ve svém významu jsou důležitou součástí budování vědomé společnosti. Komunikovat s přírodou a mezi sebou je jeden z mnoha unikátních způsobů, který naši předkové uchovali v lidových tancích. Prvky lidových tanců, které se uchovaly v různých slovanských kulturách, jsou si velice podobné. Na společných setkáních máme možnost znovu se propojovat se svými kořeny a zároveň vnášet prvky, které vychází ze současných dějů s pomocí společných Chorovodů-Rodovodů. Po takových setkáních člověk cítí sounáležitost se Zemí, na které žije, i s každým člověkem. Přijďte i Vy stát se součástí Tvoření současných dějů. Každý z Vás má možnost přispět svou přítomností k tomu, aby se na Zemi oživovaly a prohlubovaly tradice a současné děje probíhaly s uvědomením, že každý náš živý prožitek je součástí prožitku na celé matce Zemi. Tak pojďme tančit, cítit a uvědomovat si společně. Jen tak může vzniknout vědomá společnost, až ji společně a vědomě začneme Tvořit.

Chorovody-Rodovody se uskuteční v Ruském středisku vědy a kultury na adrese: Na Zátorce 16, Praha – 6, Staré Město, metro A – Hradčanská, v parku za budovou. Svou účast prosím potvrďte na email obcina.lestina@seznam.cz.

Informace k události: zde

Zdroj: Chorovody-Rodovody. Vyladění těla, duše a ducha – propojení v tanci

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář