Jsem magazín Kulatý svět, přečti si ve mně pár vět

Toto je kulaté logo magazínu Kulatý svět.

Magazín Kulatý svět spatřil světlo světa 26. 2. 2018. V myšlenkách se však zrodil již před mnoha lety. To jsme přemýšleli, jak zvládnout velký zájem autorů o přispívání do tištěného časopisu Eniologie člověka.

Denně hýbou světem informace – třeba o MS v hokeji, účtenkové loterii, Tour de France, Black Friday. Chceme vědět, jak zhubnout, jak stahovat z YouTube, kdo má dnes svátek, kdo vyhraje volby, jak uplést pomlázku. Valí se na nás jména hrdinů i lumpů, úspěšných i málo šťastných. Lída Baarová, Kevin Spacey a Jiří Kajínek jsou pro mnohé vším a pro jiné ničím.

Máme vůbec právo volby? Můžeme se rozhodnout, co přijmout a co ne? Když se ptáme „Co dělat, když se nudím?“, „Co s sebou na dovolenou?“, „Co k obědu?“, může být odpověď jednoduchá. Svíčková, smaženice… Nebo ji taky vůbec neobjevíme… Tady pomůže magazín Kulatý svět, kde si každý najde pár vět.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů:

  1. Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři.
  2. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Staňte se partnery magazínu Kulatý svět, přidejte se k autorům. Kontaktujte naši redakci.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář