Luxusní energo aktivované náramky pro splnění přání

luxusní náramkyPřejete si zdraví, osobní a pracovní úspěchy, harmonické partnerské vztahy? Luxusní energeticky aktivované náramky vám pomohou k vašemu vysněnému cíli. Energetická aktivace je individuálně zaměřena na konkrétního člověka a jeho přání.

Každý náramek je energeticky aktivován dvěma navzájem se doplňujícími a posilujícími přírodními metodami. První z nich je zaměřena na úpravu změny energetické struktury materiálu tak, aby materiál, z něhož je náramek složen, podporoval všechny oblasti uvedené ve druhé metodě. Druhou metodou je velmi silné informačně-energetické vyzařování hologramů výrazně napomáhajících a podporujících zdraví, osobní a pracovní úspěchy, harmonické partnerské vztahy aj.

Energetická aktivace na míru
Takto energeticky aktivovány jsou všechny náramky. Energetickou aktivaci můžeme ještě navíc individuálně zaměřit přímo na konkrétního člověka a jeho přání (pro tyto účely vyplňte pole nahoře vedle obrázku). Pozor, přání musejí být výhradně prospěšná člověku nebo přírodě, společnosti apod. Negativní přání se do náramku „nepropisují“.

Luxusní náramek oplývá elegancí a krásou, je vyroben z lávových kamenů – přírodního materiálu, který se mj. vyznačuje barevnou neměnností a stálostí. Jednotlivé kameny a segmenty jsou spojeny zesíleným pružným vláknem, které výrazně snižuje pravděpodobnost jeho přetržení a zároveň umožňuje náramek pohodlně a opakovaně navlékat i sundávat.

www.enioshop.cz/naramky

Ing. Věroslav Hudec 3 Články
Manažer a zakladatel magazínu Kulatý svět. Příležitostný autor článků. Zajišťuje strategickou, technickou, obchodní a finanční stránku magazínu. Společenské, duchovní a netradiční obory jsou jeho odpočinkem a protiváhou práce ve finančním a obchodním sektoru. "Jsem rád, že mám kolem sebe lidi, kteří umějí rozšířit moje ideje a kteří se, stejně jako já, rádi podílejí na smysluplných projektech."

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář