ALLfest 2019: láska, vzájemnost a empatie

Pozvánka na ALLfest 2019

Od pátku 17. do neděle 19. 5. v Litoměřicích. Jedinečná atmosféra i genius loci festivalu vytváří místo, kde se dějí změny, kde je prostor pro inspiraci, kde se můžeme cítit jako doma a být opravdu sami sebou. Vytváříme bezpečný prostor pro naše děti, rodiny i jednotlivce, pro kreativitu, sdílení, odpočinek a prožitky.

Inspirativní lidé a silná komunita

Festival je tvořen lidmi, kteří do něj dávají kus sebe, a oslovuje ty, jež mají chuť inspirovat, společně tvořit, sdílet a podporovat zdravou a uvědomělou společnost. Záleží jim na budoucnosti našich dětí i planety. Mají společné hodnoty, které se opírají o lidskost, hloubku ducha, empatii a vzájemnost. Nejsou lhostejní ke svému okolí a každý svým dílem přispívá ke zlepšení naší společnosti i změně pro jednotlivce…

Bohatý program

Aby byl festival transformační a hluboce prožitkový, je tvořen tak, že působí na naše smysly, a my se můžeme volně ponořit do sebe samých a vychutnávat život v celé své rozmanitosti.

Vzdělávání, divadlo, hudba, prožitkové workshopy, meditace, práce s tělem i zdravá výživa těla a duše jsou zde pro vás a vy si můžete vybrat přesně to, co v danou chvíli potřebujete.

Zábava a propojování lidí

Buďte tím, kým jste, s respektem k životním fázím, ve kterých se nacházíte. Bez hodnocení, bez očekávání nebo sebekritiky. Užijte si společnost lidí, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu, a dejte životu jiný rozměr. Na festivalu zažijete neobyčejnou atmosféru, souznění i jedinečná setkání.

Program festivalu

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář