Pozvánka na Psychosomatickou konferenci

Pozvánka na Psychosomatickou konferenci

Milí přátelé, srdečně vás všechny zveme na Psychosomatickou konferenci s podtitulem Vedomé zdravie, jíž jsme mediálním partnerem. Uskuteční se v Bratislavě v DK Zrkadlový háj ve dnech 21. – 22. 3. 2019. Na co se můžete těšit? Na přednášky a workshopy pro zdravotnické profese i pro laickou veřejnost se zájmem o vědomé zdraví. Podrobné informace jsou zde: www.vedomezdravie2019.sk

Odborným koordinátorem konference je MUDr. Jarmila Klímová, autorka a spoluautorka dvou úspěšných knih zaměřených na psychosomatiku. Spolu so svou dlouholetou spolupracovnicí Mgr. Michaelou Fialovou vede vzdělávací kurz psychosomatiky, který je bohatě navštěvovaný zájemci z České republiky i ze Slovenska.

Hlavním organizátorem je FARMI-PROFI, společnost, která už více než 12 let organizuje na Slovensku konference a semináře pro zdravotnickou veřejnost, a také provozuje odborný zdravotnický portál meditrend.sk.

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář