Jolana Janišová

Jolana Janišová

Kdo jsem

Stala jsem se ženou, která po vážném onemocnění a následné operaci prozřela.

Pochopila jsem, že si za svůj život nesu odpovědnost jedině já sama!

Upřímně, bylo pro mě velmi těžké vyrovnat se s pocitem, že do stavu, ve kterém jsem se tehdy nacházela, jsem se dostala sama vlastním přičiněním, nevědomím.

Toto uvědomění byl můj velký krok vpřed ke svobodnému a vědomému láskyplnému životu. Ale to byl jen začátek všeho, neboť má proměna trvá již přes 15 let, s minimálně tisíci změnami na všech úrovních.

Přijmout změnu a udělat ji, přijmout změnu a udělat ji, a tak stále pořád dokola, dokolečka!!!

Žít tyto změny bylo pro mě ze začátku jedním velkým stresem, obrnila jsem se trpělivostí a vydržela jsem to.

Jolana Janišová kuchařka 1

Co jsem získala?

Dnes mám svůj vnitřní klid a mír, lásku a úctu k sobě, ke svému muži a všemu živému. Našla jsem svou přirozenost a jistotu v tom, co chci. Žiju s lehkostí Bytí.

Cítím se zdravě a plná síly s chutí dělat věci, které mě těší, baví a naplňují.

Dříve jsem jen věděla, co nechci a vůbec mi nedošlo, jaké mám chybné zaměření! Během tohoto období, mi prošlo životem spoustu učitelů, mentorů, různých seminářů, technik a zajímavých knih. Děkuji za ně!!! Někteří tito lidé mi prošli životem jen krátce a z několika se stali mí přátelé.

Závěrem vám chci sdělit, že nikdy na nic nejsme sami, i když se někdy tak můžeme cítit.

Výživným a chutným jídlem můžete nastartovat svou změnu i vy!!!

S láskou, k vaší Jedinečnosti, Jolana

www.improvizacnivareni.cz

Články uveřejňované v magazínu Kulatý svět pocházejí ze dvou zdrojů: Články vlastní, redakční, autorské, které píší redaktoři nebo naši partneři pro magazín Kulatý svět. Texty jsou duševním vlastnictvím každého autora, proto je volně publikují kdekoliv dle jejich uvážení. Tyto články jsou označeny tagem Originální článek. Tvůrci článků mohou mít uvedenou svoji charakteristiku v odkazu Autoři. Články převzaté z webových stránek, sociálních sítí apod. Vždy uvádíme autora a zdroj textu.

Buďte první, kdo přidá komentář

Napište komentář